2021-12-29 08:20:00• hírek • közlemény

A román nyelvű előadásra még igényelhetőek jegyek

Fotók: Robert Costea
Fotók: Robert Costea

A 65 év feletti szatmári lakosok, a Szépkorúan is aktívan POCU-projekt keretében, két színházi előadáson vehetnek részt díjmentesen, januárban. A Szatmárnémeti Északi Színházban, január 12-én, szerdán 16 órától az Anconai szerelmesek című zenés vígjátékot tekinthetik meg a Harag György Társulat előadásában, január 28-án, pénteken 16 órai kezdettel pedig a Mihai Raicu Társulat által bemutatott Almost, Maine című román nyelvű színdarabot.

A szervezők: a Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság és a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet arról tájékoztattak, hogy a magyar nyelvű előadásra mind a 150 ingyenes jegy elkelt, a román nyelvű színdarabra viszont még válthatóak jegyek a színház Horea utcai jegypénztárában. Díjmentes jegyet bárki igényelhet, aki 65 évnél idősebb és rendelkezik védettségi igazolvánnyal, ugyanis az érvényben lévő járványmegelőzési előírásoknak megfelelően csak zöld kártyával lehet belépni a nézőtérre. A csoportos jegyváltás lehetősége is adott, ez esetben a csoport szervezőjének meg kell adnia a jegypénztárnál a csoport tagjainak pontos nevét és előzetesen megbizonyosodnia arról, hogy mindenki 65 évnél idősebb és rendelkezik védettségi igazolvánnyal. 


A szervezők arra buzdítják a színházkedvelő szépkorúakat, éljenek a lehetőséggel, és váltsák meg időben ingyenes jegyüket a január végi Almost, Maine című romantikus vígjátékra.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: